İSTANBUL / SULTANGAZİ - Veysel Sacıhan İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Fen Bilimleri deri öğretmenimiz Mehmet KISA rehberliğinde evsel atıklar konusuna istinaden sosyal sorumluluk kapsamında 25 öğren ciin dahil olmasıyla 1 hafta boyunca biriktirip, kurutup çürütülen organik atıklar ile  parkta KOMPOST yapılmıştır.  Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Tüketiciyi Koruma Haftaı kapsamında okulumuzda düzenlenen programımız

Programı düzenleyen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM K Kılavuzu URUMLARI BURSLULUK SINAVI", 21 NİSAN 2024'TE YAPILACAK

Ock

İklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlandığı; bu kapsamda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi tarafından her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Meslek Odaları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği iş birliği ile çeşitli etkinlikler düzenlendiği; bu yıl düzenlenecek olan Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında video  ve görsellerin Kurumuna ait bina giriş çıkışlarında, sosyal medya hesaplarında, internet sayfasında, varsa dijital ekranlarında  dahil olmak üzere meydan ve toplu alanlarda 08­-14 Ocak 2024 Enerji Verimliliği Haftası boyunca yayınlanması enerji verimliliği kültürünün toplumda yaygınlaştırılması istenmektedir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz yeni kelimeler öğrendiler.

Sınıflamızda yeni kelimeleri kavramak amacıyla öğrencilerimiz öğrendikleri yeni kelimelerin eş anlamlılarını bulmaya çalışarak “Bilen Oturur Etkinliği” yaptılar.

Şbt

Teknoloji Tasarım öğretmenimizin öğrencileri ile yaptığı sanatsal faaliyetler sınıf koridor ve sergi alanlarında ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştur.

Haz

Kurumumuz Rehber/Psikolojik Danışmanı Büşra UYSAL liseleri ve lise öğretimini tanıtmak üzere mezun öğrencilerimizden yardım aldı. mezun öğrencilerimiz kendi okullarını ve lise yaşamlarını-deneyimlerini öğrencilerimize onn line ortamda anlattı.

Mrt

Çanakkale Deniz ve Kara Savaşları Zaferi ve İstiklal Marşının Kabülü'nün anlam ve önemini yapılan programlarla yeniden hissettik.

Emeği geçen Neslihan ve Derya Hocalarımız başta olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyoruz...